På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Coleslaw: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 24: Line 24:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Snit hvidkålen fint.<br>
Snit hvidkålen fint.<br>
Riv gulerødderne på rivejernet.<br>
Riv gulerødderne på rivejernet.<br>
Bland kål og gulerod sammen.<br>
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.<br>
Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i – vi brugte en stor plastikpose.<br>
Rør marinaden sammen og hæld over, ryst posen godt så det bliver godt fordelt.<br>
Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet.<br>
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.<br>
 
Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.<br>
Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.<br>
Frahæld marinaden fra kålblandingen.<br>
Frahæld marinaden fra kålblandingen.<br>

Revision as of 08:23, 12 August 2012

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 4-6 gulerødder
Marinade
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sellerisalt
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • groft peber
Dressing
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 3 tsk sukker

evt.

  • 3 spsk honning
  • 1 spsk dijon sennep

Fremgangsmåde

Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Rør marinaden sammen og hæld over, ryst posen godt så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.

Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.
Frahæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.

<google>DANSK</google>

id=siteTree