På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Coleslaw: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 30: Line 30:
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.<br>
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.<br>


Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.<br>
Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.<br>
Frahæld marinaden fra kålblandingen.<br>
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.<br>


Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.<br>
Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.<br>
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 08:28, 12 August 2012

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 4-6 gulerødder
Marinade
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sellerisalt
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • groft peber
Dressing
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 3 tsk sukker

evt.

  • 3 spsk honning
  • 1 spsk dijon sennep

Fremgangsmåde

Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Rør marinaden sammen og hæld over, ryst posen godt så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.

Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.

Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.

Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>