På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Sennepsmarinerede grillbryster: Difference between revisions
Line 16: | Line 16: | ||
Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.<br> | Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.<br> | ||
Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.<br> | Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.<br> | ||
Bind knude på posen, og lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer | Bind knude på posen, og lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer.<br> | ||
Masser posen lidt en gang imellem, så alt får lige meget marinade.<br> | |||
Steg kyllingen på en grill over direkte varme, pas på de ikke får for meget, lad evt. være med at lægge låget på.<br> | Steg kyllingen på en grill over direkte varme, pas på de ikke får for meget, lad evt. være med at lægge låget på.<br> | ||
Server med lime skåret i både.<br> | |||
Server med lime skåret i både, og råstegte kartofler eller pomfritter.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 07:48, 13 August 2012
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- 3 spsk honning
- 3 spsk dijon sennep
- 1½ spsk olivenolie
- 1½ tsk salt
- groft peber
- 1 lime
Fremgangsmåde
Skær kyllingebrysterne næsten helt igennem på den flade led og klap dem ud, så de bliver til en dobbelt så bred og halvt så tyk 'sommerfugl'.
Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.
Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.
Bind knude på posen, og lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer.
Masser posen lidt en gang imellem, så alt får lige meget marinade.
Steg kyllingen på en grill over direkte varme, pas på de ikke får for meget, lad evt. være med at lægge låget på.
Server med lime skåret i både, og råstegte kartofler eller pomfritter.
<google>DANSK</google>