På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Pulled pork: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 9: Line 9:
* 4 fed hvidløg
* 4 fed hvidløg
* ½ dl rødvinseddike
* ½ dl rødvinseddike
* 1 spsk cayennpebere
* 1 spsk cayennpeber
* 3 spsk olivenolie
* 3 spsk olivenolie



Revision as of 15:39, 28 August 2012

Ingredienser

  • 1 nakkekam ca. 2 kg
  • 4 spsk salt
  • 1 spsk friskkværnet sort peber
  • 300g rørsukker
  • 1/2 dl paprika
  • 3 kviste timian (kun bladene)
  • 4 fed hvidløg
  • ½ dl rødvinseddike
  • 1 spsk cayennpeber
  • 3 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

<google>DANSK</google>