[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pulled pork: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 13: | Line 13: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.<br> | |||
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 15:43, 28 August 2012
Ingredienser
- 1 nakkekam ca. 2 kg
- 4 spsk salt
- 1 spsk friskkværnet sort peber
- 300g rørsukker
- 1/2 dl paprika
- 3 kviste timian (kun bladene)
- 4 fed hvidløg
- ½ dl rødvinseddike
- 1 spsk cayennpeber
- 3 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.
<google>DANSK</google>