På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Pulled pork: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 8: Line 8:
* 3 kviste timian (kun bladene)
* 3 kviste timian (kun bladene)
* 4 fed hvidløg
* 4 fed hvidløg
* 1 spsk cayennpeber
* ½ dl rødvinseddike
* ½ dl rødvinseddike
* 1 spsk cayennpeber
* 3 spsk olivenolie
* 3 spsk olivenolie


Line 15: Line 15:
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.<br>
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.<br>
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.<br>
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.<br>
Hæld krydderiblandingen ned i en plasticpose sammen med nakkekammen.<br>
Masser posen, så marinaden fordeles jævnt på kødstykket.<br>
Pres luften ud af posen, og bind en knude.<br>
Læg stegen i køleskab til dagen efter (12 timer).<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 15:49, 28 August 2012

Ingredienser

  • 1 nakkekam ca. 2 kg
  • 4 spsk salt
  • 1 spsk friskkværnet sort peber
  • 300g rørsukker
  • 1/2 dl paprika
  • 3 kviste timian (kun bladene)
  • 4 fed hvidløg
  • 1 spsk cayennpeber
  • ½ dl rødvinseddike
  • 3 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.
Hæld krydderiblandingen ned i en plasticpose sammen med nakkekammen.
Masser posen, så marinaden fordeles jævnt på kødstykket.
Pres luften ud af posen, og bind en knude.
Læg stegen i køleskab til dagen efter (12 timer).



<google>DANSK</google>

id=siteTree