På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 2: Line 2:
===Ingredienser===
===Ingredienser===
* 300 g kogt, røget skinke
* 300 g kogt, røget skinke
* 80 g mayonnaise
* 80-100 g mayonnaise
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 bundt purløg
* 1 bundt purløg
* salt (meget lidt, skinken er salt i forvejen)
* groft peber
* groft peber


===Fremgangsmåde===
===Fremgangsmåde===
Hak skinken groft på kødhakkemaskinen.<br>
Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.<br>
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.<br>
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.<br>
Rør det hele godt sammen, og smag til med salt og peber.<br>
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).<br>
Pynt med purløg.<br>
Pynt med purløg.<br>



Revision as of 13:48, 8 September 2012

Ingredienser

  • 300 g kogt, røget skinke
  • 80-100 g mayonnaise
  • 1 finthakket løg (evt. rødløg)
  • 1 bundt purløg
  • groft peber

Fremgangsmåde

Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Pynt med purløg.

Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree