På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 3: Line 3:
* 300 g kogt, røget skinke
* 300 g kogt, røget skinke
* 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
* 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
* 1 finthakket løg (evt. rødløg)
* 1 finthakket rødløg
* groft peber
 
===Pynt===
* 1 bundt purløg
* 1 bundt purløg
* groft peber
* 1 finthakket rødløg


===Fremgangsmåde===
===Fremgangsmåde===
Line 13: Line 16:
Pynt med purløg.<br>
Pynt med purløg.<br>


Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg.
Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.<br>
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:35, 8 September 2012

Ingredienser

  • 300 g kogt, røget skinke
  • 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
  • 1 finthakket rødløg
  • groft peber

Pynt

  • 1 bundt purløg
  • 1 finthakket rødløg

Fremgangsmåde

Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Pynt med purløg.

Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.

<google>DANSK</google>