[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Hjemmelavet skinkesalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 3: | Line 3: | ||
* 300 g kogt, røget skinke | * 300 g kogt, røget skinke | ||
* 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket) | * 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket) | ||
* 1 finthakket | * 1 finthakket rødløg | ||
* groft peber | |||
===Pynt=== | |||
* 1 bundt purløg | * 1 bundt purløg | ||
* | * 1 finthakket rødløg | ||
===Fremgangsmåde=== | ===Fremgangsmåde=== | ||
Line 13: | Line 16: | ||
Pynt med purløg.<br> | Pynt med purløg.<br> | ||
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg. | Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.<br> | ||
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 16:35, 8 September 2012
Ingredienser
- 300 g kogt, røget skinke
- 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
- 1 finthakket rødløg
- groft peber
Pynt
- 1 bundt purløg
- 1 finthakket rødløg
Fremgangsmåde
Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint og kommes i sammen med mayonnaise.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Pynt med purløg.
Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.
<google>DANSK</google>