[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pizzadej: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
*3 dl Vand | * 3 dl Vand | ||
*1/2 Pakke gær | * 1/2 Pakke gær | ||
*2 tsk. Salt | * 2 tsk. Salt | ||
*2 spsk Olie | * 2 spsk Olie | ||
*500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel | * 500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel | ||
: man kan også bruge 250 g Hvedemel og 250 g Durumhvede mel | |||
: eller 300 g mel Tipo 00 og 200 g Durum mel | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== |
Latest revision as of 15:47, 22 December 2012
Ingredienser
- 3 dl Vand
- 1/2 Pakke gær
- 2 tsk. Salt
- 2 spsk Olie
- 500 g Mel af god kvalitet f.eks. Italiensk Hvedemel
- man kan også bruge 250 g Hvedemel og 250 g Durumhvede mel
- eller 300 g mel Tipo 00 og 200 g Durum mel
Fremgangsmåde
Gæren udrøres i vandet.
Salt og olie røres i.
Melet tilsættes og dejen røres til den har en god konsistens.
Hæver en times tid.
Rulles ud på en bageplade med bagepapir.
Lad pizzaen hæve mindst 15 min igen før man begynder at komme fyld på.
Bagetiden afhænger af hvor meget fyld der er på ca. 30-45 min.
<google>DANSK</google>