[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Peberrodscreme: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 14: | Line 14: | ||
Smages til med salt og peber.<br> | Smages til med salt og peber.<br> | ||
Spises som tilbehør til kogt/stegt kød, til fisk, eller som topping på [[Grøn ærtesuppe med bacon]]<br> | Spises som tilbehør til kogt/stegt kød, til fisk, eller som topping på [[Grøn ærtesuppe med bacon]].<br> | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 13:20, 13 February 2013
Ingredienser
- 100-150 g peberrod
- 2 tsk sennep
- 3 tsk eddike
- 2 dl cremefraiche 38%
- salt
- peber
- 1-2 tsk sukker
Fremgangsmåde
Peberrod rives fint, røres med eddike, sukker og sennep.
Trækker 5-10 min. og røres med cremefraiche.
Smages til med salt og peber.
Spises som tilbehør til kogt/stegt kød, til fisk, eller som topping på Grøn ærtesuppe med bacon.
<google>DANSK</google>