På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Scones med hvidløg og parmesan: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 100 g blødt smør * 1,4 dl kold mælk * 2 dl rugmel eller en anden grov type mel * 2 tsk salt * 1,5 tsk bagepulver * 1 fed hvidløg * 4 sp…')
 
No edit summary
Line 4: Line 4:
* 1,4 dl kold mælk  
* 1,4 dl kold mælk  
* 2 dl rugmel eller en anden grov type mel
* 2 dl rugmel eller en anden grov type mel
* 4 dl hvedemel
* 2 tsk salt
* 2 tsk salt
* 1,5 tsk bagepulver
* 3 tsk bagepulver
* 1 fed hvidløg
* 1 fed hvidløg
* 4 spsk reven parmesan
* 4 spsk reven parmesan
* Hvedemel, indtil fingrene ikke klistrer mere (Ca. 4 dl)


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 08:06, 14 February 2013

Ingredienser

  • 100 g blødt smør
  • 1,4 dl kold mælk
  • 2 dl rugmel eller en anden grov type mel
  • 4 dl hvedemel
  • 2 tsk salt
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk reven parmesan

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne op i en skålen, fingre i og ælt indtil dejen ikke længere føles klistret,
eller put det hele i røremaskinen, og lad den lave arbejdet, resultatet er lige fint.
Form fire boller og pres dem let flade.
Rids forsigtigt med en kniv i dejen, så sconen bliver delt, evt. i fire.
Bages ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.

<google>DANSK</google>