[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Hjemmelavet karrysalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ===Ingredienser=== * 2 æg * 2 drueagurker * 1 spsk kapers (skal skylles) * 1 lille æble * 2 skalotteløg * 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet) * 1,5 dl cre…') |
|||
Line 17: | Line 17: | ||
Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.<br> | Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.<br> | ||
Hak løgene fint.<br> | Hak løgene fint.<br> | ||
Kom det hele op i en skål og bland det forsigtigt sammen.<br> | Kom det hele op i en skål og bland det forsigtigt sammen med resten af ingredienserne.<br> | ||
Smag til med salt og peber | Smag til med salt og peber | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 08:13, 30 March 2013
Ingredienser
- 2 æg
- 2 drueagurker
- 1 spsk kapers (skal skylles)
- 1 lille æble
- 2 skalotteløg
- 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet)
- 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
- 2 tsk karry
- evt gurkemeje til at justere farven
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Kom æggene i en gryde med koldt vand. Bring det i kog, og lad dem koge i 8 min. Køl dem derefter af under rindende koldt vand.
Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
Hak løgene fint.
Kom det hele op i en skål og bland det forsigtigt sammen med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og peber
<google>DANSK</google>