[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Græsk bøf: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
==Med lam== | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1 kg hakket lammekød | * 1 kg hakket lammekød | ||
Line 16: | Line 17: | ||
Form farsen til pæne hakkebøffer, og steg dem på grill, eller på en pande.<br> | Form farsen til pæne hakkebøffer, og steg dem på grill, eller på en pande.<br> | ||
==Med oksekød og feta== | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1000 g hakket oksekød | * 1000 g hakket oksekød | ||
Line 35: | Line 36: | ||
Feta osten skæres i små tern med en kniv, og røres forsigtigt til sidst.<br> | Feta osten skæres i små tern med en kniv, og røres forsigtigt til sidst.<br> | ||
Steges på grill ca. 10 min på hver side. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 05:51, 6 June 2013
Med lam
Ingredienser
- 1 kg hakket lammekød
- 6 store fed hvidløg
- 3 stængler rosmarin
- 4 tsk groft salt
- 1 tsk peber
- 1 tsk chillipulver
- ½ tsk spidskommen
- ½ dl oliven olie
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en skål.
Rør til farsen er ensartet.
Form farsen til pæne hakkebøffer, og steg dem på grill, eller på en pande.
Med oksekød og feta
Ingredienser
- 1000 g hakket oksekød
- ½ dl rasp
- 2 stort store løg
- 8 fed hvidløg
- 2 tsk tørret oregano
- 2 tsk tørret basilikum
- 150g fetaost
- 1 dl finthakkede grønne oliven
- 3 tsk salt
- 1 tsk peber
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg hakkes fint, evt. i en foodprocessor.
Oliven hakkes groft.
Alle ingredienser undtagen feta røres sammen i en skål med en røremaskine til alt er blandet godt.
Feta osten skæres i små tern med en kniv, og røres forsigtigt til sidst.
Steges på grill ca. 10 min på hver side.
<google>DANSK</google>