På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Hvide asparges: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 9: Line 9:
Asparges skrælles på langs, og den nederste centimeter skæres af.<br>
Asparges skrælles på langs, og den nederste centimeter skæres af.<br>
Bring vand i kog i en stor fladbundet stegegryde.<br>
Bring vand i kog i en stor fladbundet stegegryde.<br>
Tilsæt 2 tsk salt o t tsk sukker.<br>
Tilsæt 2 tsk salt og 2 tsk sukker.<br>
Når vandet koger kommes asparges i, og de koges i 6-10 min.<br>
Når vandet koger kommes asparges i, og de koges i 6-10 min.<br>
Serveres straks med frisk smør, og salt.<br>
Serveres straks med frisk smør, og salt.<br>

Revision as of 19:21, 8 June 2013

Ingredienser

  • 1 kg hvide asparges ca. 1 kg (16 styk)
  • 1 tsk sukker
  • salt
  • smør

Fremgangsmåde

Asparges skrælles på langs, og den nederste centimeter skæres af.
Bring vand i kog i en stor fladbundet stegegryde.
Tilsæt 2 tsk salt og 2 tsk sukker.
Når vandet koger kommes asparges i, og de koges i 6-10 min.
Serveres straks med frisk smør, og salt.

Kan også serveres som tilbehør til en god bøf.

<google>DANSK</google>