På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Romsås: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 400 g cremefraiche * 75 g mayonnaise * 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar) * 1 tsk salt * 1 tsk citronpeber * frisk klippet purløg…')
 
No edit summary
Line 6: Line 6:
* 1 tsk salt
* 1 tsk salt
* 1 tsk citronpeber
* 1 tsk citronpeber
* frisk klippet purløg eller dild og et lille finthakket rødløg
* et lille finthakket rødløg
* dild eller frisk klippet purløg


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 08:12, 15 July 2013

Ingredienser

  • 400 g cremefraiche
  • 75 g mayonnaise
  • 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk citronpeber
  • et lille finthakket rødløg
  • dild eller frisk klippet purløg

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen.

<google>DANSK</google>