På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Thousand Island dressing: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 17: Line 17:
Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.<br>
Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.<br>


Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron.
Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron eller til [[Maskeret blomkål med æg og rejer]].


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:36, 13 August 2013

Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.
Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Lawrence floden.

Ingredienser

  • 200 g creme fraiche
  • 50 g mayonnaise
  • 2 spsk ketchup
  • 1 citron saft+skal
  • ½ tsk groft salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 tsk Worcestershire sauce
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk hvidvin

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.

Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron eller til Maskeret blomkål med æg og rejer.

<google>DANSK</google>