Thousand Island dressing: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 17: Line 17:
Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.<br>
Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.<br>


Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron.
Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron eller til [[Maskeret blomkål med æg og rejer]].


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:36, 13 August 2013

Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.
Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Lawrence floden.

Ingredienser

  • 200 g creme fraiche
  • 50 g mayonnaise
  • 2 spsk ketchup
  • 1 citron saft+skal
  • ½ tsk groft salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 tsk Worcestershire sauce
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk hvidvin

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.

Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron eller til Maskeret blomkål med æg og rejer.

<google>DANSK</google>

id=siteTree