På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Torsk i fad med kartofler: Difference between revisions
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 500 g torskefilet * 2½ fed hvidløg * 2 løg * 2 røde peberfrugter * olivenolie * 1 kg kartofler * ½ kg tomater * groft salt * groft pebe…') |
No edit summary |
||
Line 26: | Line 26: | ||
Frodel fisken over tomaterne, drys lidt peber på, og afslut med løg-peberfrugtblandingen.<br> | Frodel fisken over tomaterne, drys lidt peber på, og afslut med løg-peberfrugtblandingen.<br> | ||
Hæld fløden over, dæk fadet med folie, og kom det i ovnen ved | Hæld fløden over, dæk fadet med folie, og kom det i ovnen ved 200º varmluft i ca. 20 minutter.<br> | ||
Fjern folien og giv det 10 minutter mere i ovnen.<br> | Fjern folien og giv det 10 minutter mere i ovnen.<br> | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 15:42, 11 September 2013
Ingredienser
- 500 g torskefilet
- 2½ fed hvidløg
- 2 løg
- 2 røde peberfrugter
- olivenolie
- 1 kg kartofler
- ½ kg tomater
- groft salt
- groft peber
- 2½ dl fløde
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Drys fisken med salt, og lad den trække med saltet, mens du gør de øvrige ingredienser klar.
Hak hvidløgsfed og skær løg og peberfrugter i strimler.
Kom grønsagerne i en varm pande med lidt olie.
Drys med lidt salt, og svits dem til de er møre, uden at have taget farve.
Skær kartofler i skiver, og læg dem i bunden af et smurt ovnfast fad.
Drys med salt og peber.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem ovenpå kartoflerne.
Drys igen med salt og peber.
Frodel fisken over tomaterne, drys lidt peber på, og afslut med løg-peberfrugtblandingen.
Hæld fløden over, dæk fadet med folie, og kom det i ovnen ved 200º varmluft i ca. 20 minutter.
Fjern folien og giv det 10 minutter mere i ovnen.
<google>DANSK</google>