På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Tærtedej - supernem: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 170g hvedemel * 100g smør * 3 spsk vand ====Fremgangsmåde==== Kom alle ingredienserne i skålen til din røremaskine, og rør med dejkrog…')
 
Line 2: Line 2:
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 170g hvedemel
* 170g hvedemel
* 1/4 tsk fint salt
* 100g smør
* 100g smør
* 3 spsk vand
* 3 spsk vand

Revision as of 11:31, 1 December 2013

Ingredienser

  • 170g hvedemel
  • 1/4 tsk fint salt
  • 100g smør
  • 3 spsk vand

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i skålen til din røremaskine, og rør med dejkrogen til tærtedejen er færdig.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.

Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, hvis man laver en stor portion.

<google>DANSK</google>