På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Tærtedej - supernem: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 170g hvedemel
* 340 g hvedemel
* 1/4 tsk fint salt
* ½ tsk fint salt
* 100g smør
* 200g smør
* 2-3 spsk vand
* 4 spsk vand


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====

Revision as of 12:19, 1 December 2013

Ingredienser

  • 340 g hvedemel
  • ½ tsk fint salt
  • 200g smør
  • 4 spsk vand

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i skålen til din røremaskine, og rør med dejkrogen til tærtedejen er færdig.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.

Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, hvis man laver en stor portion.

<google>DANSK</google>