[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Tærtedej - supernem: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}}(Dej til 2 almindelige tærteforme - det er nemmest med en stor portion så kører det bedre i røremaskinen) | ||
(Dej til 2 almindelige tærteforme) | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 340 g hvedemel | * 340 g hvedemel |
Revision as of 12:26, 1 December 2013
(Dej til 2 almindelige tærteforme - det er nemmest med en stor portion så kører det bedre i røremaskinen)
Ingredienser
- 340 g hvedemel
- ½ tsk fint salt
- 200 g smør
- 4 spsk vand
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i skålen til din røremaskine, og rør med dejkrogen til tærtedejen er færdig.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.
Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.
Man kan også fryse tærtedej, men så skal det optøes langsomt i køleskabet.
<google>DANSK</google>