På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Tærtedej - supernem: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}(Opskriften er til 2 almindelige tærteforme - det er nemmest med en stor portion så kører det bedre i røremaskinen)
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 170g hvedemel
* 340 g hvedemel
* 1/4 tsk fint salt
* ½ tsk fint salt
* 100g smør
* 200 g smør
* 2-3 spsk vand
* 4 spsk vand


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Line 10: Line 10:
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.


Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, hvis man laver en stor portion.
Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.<br>
Man kan også fryse tærtedej, men så skal det optøes langsomt i køleskabet.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 12:26, 1 December 2013

(Opskriften er til 2 almindelige tærteforme - det er nemmest med en stor portion så kører det bedre i røremaskinen)

Ingredienser

  • 340 g hvedemel
  • ½ tsk fint salt
  • 200 g smør
  • 4 spsk vand

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i skålen til din røremaskine, og rør med dejkrogen til tærtedejen er færdig.
Lad dejen hvile i køleskabet ½-1 time før den bruges.

Dejen kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet.
Man kan også fryse tærtedej, men så skal det optøes langsomt i køleskabet.

<google>DANSK</google>