[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Porretærte med ost: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '====Ingredienser==== * 175 g hvedemel (ca. 3 dl) * ¼ tsk fint salt * 100 g koldt smør * 1 spsk vand ====Fyld==== * 3-4 porrer i tynde ringe (ca. 375 g) * 1 tsk fint salt * 3 …') |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 175 g hvedemel | * 175 g hvedemel | ||
* ¼ tsk fint salt | * ¼ tsk fint salt | ||
* 100 g koldt smør | * 100 g koldt smør |
Revision as of 20:27, 1 December 2013
Ingredienser
- 175 g hvedemel
- ¼ tsk fint salt
- 100 g koldt smør
- 1 spsk vand
Fyld
- 3-4 porrer i tynde ringe (ca. 375 g)
- 1 tsk fint salt
- 3 æg
- 1 tsk revet muskatnød
- 2 dl Cremefraiche
- 100 g revet ost
- 1 tsk salt