[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Tunsalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 10: | Line 10: | ||
* 3 tsk salt | * 3 tsk salt | ||
* 2 tsk peber | * 2 tsk peber | ||
* et drys cayennepeber | * et drys cayennepeber (ikke for meget) | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== |
Revision as of 10:32, 2 February 2014
Ingredienser
- 2 dåser tun i olie
- 2 rødløg
- 1 Rød peberfrugt
- 1 dl kapers
- 1 dl frosne majs
- 2 dl mayonnaise
- 2 dl cremefraiche
- 3 tsk salt
- 2 tsk peber
- et drys cayennepeber (ikke for meget)
Fremgangsmåde
Hak løgene og den røde peberfrugt fint.
Hæld olien fra tunfisken, kom det i en skål og hak det i stykker med en gaffel.
Tilsæt de hakkede løg, kapers, majs og peberfrugt.
Kom mayonnaise og creme fraiche i til tunsalaten har en passende konsistens.
Smag til med salt, peber og en smule cayennepeber.
<google>DANSK</google>