[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Romsås: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 4: | Line 4: | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 400 g cremefraiche | * 400 g cremefraiche 18% | ||
* 75 g mayonnaise | * 75 g mayonnaise | ||
* 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar) | * 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar) |
Revision as of 10:32, 2 February 2014
Romsås er en svensk kold sauce med rogn (på svensk rom) og cremefraiche.
Den kan serveres til kold røget laks, stegt laks eller anden fisk.
Ingredienser
- 400 g cremefraiche 18%
- 75 g mayonnaise
- 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar)
- 1 tsk salt
- 1 tsk citronpeber
- et lille finthakket rødløg
- dild eller frisk klippet purløg
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne sammen.