[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Belgiske Vafler - Gaufres de Liège: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Bagværk}} Belgiske Vafler på bål Nok til 4 personer på bål (så gider man ikke lave flere) ====Ingredienser===== * 1 pk. gær * 3 dl mælk * 4 æg * 125 g mel ( 2½ dl ) *…') |
No edit summary |
||
Line 2: | Line 2: | ||
Belgiske Vafler på bål | Belgiske Vafler på bål | ||
Nok til 4 personer på bål (så gider man ikke lave flere) | Nok til 4 personer på bål (så gider man ikke lave flere) | ||
====Ingredienser | ====Ingredienser==== | ||
* 1 pk. gær | * 1 pk. gær | ||
* 3 dl mælk | * 3 dl mælk |
Revision as of 09:00, 1 August 2014
Belgiske Vafler på bål Nok til 4 personer på bål (så gider man ikke lave flere)
Ingredienser
- 1 pk. gær
- 3 dl mælk
- 4 æg
- 125 g mel ( 2½ dl )
- 1 tsk. vanille
- ½ tsk. salt
- 1 spsk. sukker
- 75 g smeltet smør
Tilbehør
- Flødeskum
- Syltetøj
Fremgangsmåde
Opløs gæren i mælken, tilsæt æggeblommer og vanille.
Tilsæt de tørre ingredienser.
Rør det smeltede smør i.
Pisk æggehviderne til de er stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Stil til hævning i 45 minutter.
Varm vaffeljernet op og kom ca. ½ kop dej på.
Vaflen vendes når den er bagt halvt færdig.
Serveres varme med eller uden tilbehøret.
<google>DANSK</google>