[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Frugtsalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> <keywords content="Dessert" /> ====Ingredienser==== * 200 g ananas * 200 g vindruer * 200 g jordbær * 200 g appelsiner 170 * 200 g kiwi…') |
No edit summary |
||
(3 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Desserter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 200 g ananas | * 200 g ananas | ||
Line 12: | Line 10: | ||
* 200 g pærer 160 | * 200 g pærer 160 | ||
* | * 75 g mørk chokolade | ||
''1 mandarin = ca. 55g, 1 ananas = ca. 600g, 1 appelsin = ca. 100g, 1 kivi = ca. 80g, 1 æble = ca. 70g og 1 pære = ca. 80g.'' | |||
====Råcreme==== | ====Råcreme==== |
Latest revision as of 09:09, 1 August 2014
Ingredienser
- 200 g ananas
- 200 g vindruer
- 200 g jordbær
- 200 g appelsiner 170
- 200 g kiwi 80
- 200 g æbler 115 250 160
- 200 g bananer 200
- 200 g pærer 160
- 75 g mørk chokolade
1 mandarin = ca. 55g, 1 ananas = ca. 600g, 1 appelsin = ca. 100g, 1 kivi = ca. 80g, 1 æble = ca. 70g og 1 pære = ca. 80g.
Råcreme
- 5 dl piskefløde
- 1 vanillestang
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 100 g sukker
Fremgangsmåde
Frugten skæres i passende stykker
Æggeblommerne piskes med sukkeret til æggesnaps.
Vanilliestængerne flækkes og vanillien skrabes ud, og blandes i æggesnapsen.
Fløden piskes til flødeskum, som forsigtigt vendes i æggesnapsen.
Chokoladen hakkes groft i stykker med en kniv.
De hele blandes sammen, og værsgo, mums.
<google>DANSK</google>