På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Frugtsalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Desserter}}
{{Desserter}}
<seo title="Opskrifter" />
<keywords content="Dessert" />
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 200 g ananas
* 200 g ananas

Latest revision as of 09:09, 1 August 2014

Ingredienser

  • 200 g ananas
  • 200 g vindruer
  • 200 g jordbær
  • 200 g appelsiner 170
  • 200 g kiwi 80
  • 200 g æbler 115 250 160
  • 200 g bananer 200
  • 200 g pærer 160
  • 75 g mørk chokolade

1 mandarin = ca. 55g, 1 ananas = ca. 600g, 1 appelsin = ca. 100g, 1 kivi = ca. 80g, 1 æble = ca. 70g og 1 pære = ca. 80g.

Råcreme

  • 5 dl piskefløde
  • 1 vanillestang
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 100 g sukker


Fremgangsmåde

Frugten skæres i passende stykker

Æggeblommerne piskes med sukkeret til æggesnaps.

Vanilliestængerne flækkes og vanillien skrabes ud, og blandes i æggesnapsen.

Fløden piskes til flødeskum, som forsigtigt vendes i æggesnapsen.

Chokoladen hakkes groft i stykker med en kniv.

De hele blandes sammen, og værsgo, mums.

<google>DANSK</google>

id=siteTree