[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Afrikansk Kødtimbale: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}}(4 pers.) ====Ingredienser==== * 50 g margarine * 2 store løg * 1 tyk skive franskbrød uden skorpe * 2½ dl. mælk * ½ kg hakket okse/fårekød * 2-3 tsk karry *…') |
|||
Line 22: | Line 22: | ||
Bages ca. 1 time i ovnen på 200º ikke varmluft.<br> | Bages ca. 1 time i ovnen på 200º ikke varmluft.<br> | ||
Serveres med | Serveres med ovnstegte kartofler og en god salat. |
Revision as of 20:42, 21 March 2015
(4 pers.)
Ingredienser
- 50 g margarine
- 2 store løg
- 1 tyk skive franskbrød uden skorpe
- 2½ dl. mælk
- ½ kg hakket okse/fårekød
- 2-3 tsk karry
- 2-3 tsk salt
- 3 spk citronsaft
- 3 spk stærk mangochutney
- 25 g hakkede, smuttede mandler
- 20 udblødte abrikoser
- 3 æg
- Laurbærblade
Fremgangsmåde
Franskbrød (udblødt i mælken), løg, kød, karry, salt, citron, chutney, nogle mandler, nogle abrikoser og 1 æg, røres sammen i en gryde, simrer i ca. 15 min.
Blandingen hældes i et ovnfast fad.
2 æg + resten af mælken røres sammen og hældes over.
Laurbærblade stikkes i.
Bages ca. 1 time i ovnen på 200º ikke varmluft.
Serveres med ovnstegte kartofler og en god salat.