[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Opskrifter med filodej: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 2: | Line 2: | ||
* [http://www.kalu.dk/spinat-og-feta-i-filodej.aspx Spinat og feta i filodej] | * [http://www.kalu.dk/spinat-og-feta-i-filodej.aspx Spinat og feta i filodej] | ||
* [http://www.kalu.dk/indbagt-ost-i-filodej.aspx Indbagt osti filodej] | * [http://www.kalu.dk/indbagt-ost-i-filodej.aspx Indbagt osti filodej] | ||
* [[ | * [[Fatayer bi sabanekh - Filodej med spinat og feta]] | ||
==Italiensk inspireret ostefyld== | ==Italiensk inspireret ostefyld== |
Revision as of 13:19, 17 May 2015
Italiensk inspireret ostefyld
Ingredienser
- 2 røde peberfrugter
- 250 g smuldret ricotta ost
- 350 g smuldret feta
- 150 g revet parmesan
- 4 æg
- ½ tsk muskatnød
- sort peber
- 1 fed hvidløg
- ½ dl finthakket persille
- 2 spsk finthakkede kapers
- filo dej
- 1 dl smeltet smør
- 1 dl oliven olie
Fremgangsmåde
Del peberfrugterne i halve og fjern stilke og kerner.
Grill dem i ovnen med skindet op til det bliver mørkt og kan pilles af.
Put dem i en plastic pose, og lad dem køle af i 10 minutter.
Tag peberfrugterne ud af posen, og pil skindet af med fingrene. Skrab evt. det sidste af med en kniv.
Hak peberfrugterne fint.
Bland ricotta, feta og parmesan, æg, muskat, pebber, hvidløg, persille og kapers til en stiv blanding.
Tænd ovnen på 190°C.
<google>DANSK</google>