[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Kold kartoffelsalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 9: | Line 9: | ||
* 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise | * 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise | ||
* 100 g cremefraiche eller tyrkisk yoghurt | * 100 g cremefraiche eller tyrkisk yoghurt | ||
* 1 drys hvidløgspulver | |||
* 1 drys cayennepeber | |||
* 1 spsk hvid balsamico | |||
* 1 tsk salt | * 1 tsk salt | ||
* ½ tsk groft kværnet sort peber | * ½ tsk groft kværnet sort peber | ||
Line 16: | Line 19: | ||
Skær kartoflerne i skiver.<br> | Skær kartoflerne i skiver.<br> | ||
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.<br> | Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.<br> | ||
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, salt og peber i en skål.<br> | Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, balsamico, salt og peber i en skål.<br> | ||
Smag til med hvidløgs pulver og cayennepeber.<br> | |||
Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.<br> | Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.<br> | ||
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg. | Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 13:51, 13 October 2015
Ingredienser
- 1 kg kolde skrællede kartofler
- 2 forårsløg eller et stykke porre
- 1 lille rødløg eller ½ stort
- ½ bundt purløg
- ½ dl kapers
- 2 spsk dijonsennep
- 200 g Hellmann´s Real Mayonnaise
- 100 g cremefraiche eller tyrkisk yoghurt
- 1 drys hvidløgspulver
- 1 drys cayennepeber
- 1 spsk hvid balsamico
- 1 tsk salt
- ½ tsk groft kværnet sort peber
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i skiver.
Snit rødløg, forårsløg/porre i fine strimler.
Bland Mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, balsamico, salt og peber i en skål.
Smag til med hvidløgs pulver og cayennepeber.
Kom kapers, rødløg og forårsløg/porre i og bland det sammen.
Vend kartoflerne i, og pynt med fintklippet purløg.
<google>DANSK</google>