På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Ølkage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 13: Line 13:
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.<br>
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.<br>


Bages ved 180° varmluft i ca. 1 time (1 1/4 time).<br>
Bages ved 180° varmluft i 45-60 min.<br>
Pas på den ikke bliver brændt ovenpå.<br>


Skæres i skiver og serveres med smør på.
Skæres i skiver og serveres med smør på.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 10:21, 27 March 2016

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 500 g brun farin
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. stødt nelliker
  • 2 tsk. stødt ingefær
  • 2 tsk. natron
  • 1 øl (porter eller lignende)

Fremgangsmåde

Mel, sukker, krydderier og natron blandes først, derefter hældes øllen i.
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.

Bages ved 180° varmluft i 45-60 min.
Pas på den ikke bliver brændt ovenpå.

Skæres i skiver og serveres med smør på.

<google>DANSK</google>