På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Pariserbøf: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 13: Line 13:
* hakket løg
* hakket løg
* løgringe
* løgringe
* senneps pickles
* Piccalilly senneps pickles
* evt. purløg
* evt. purløg
* groft salt og peber
* groft salt og peber
Line 22: Line 22:
Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.<br>
Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.<br>
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.
[[File:Pickles.png]]


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>
[[File:Pickles.jpg]]

Latest revision as of 12:31, 20 August 2016

Ingredienser

  • 150-175 g hakket oksekød pr. person
  • 1 skive brød pr. person
  • 1 æggeblomme pr. person
  • salt
  • peber

Tilbehør

  • kapers
  • rødbede i tern
  • revet peberrod
  • hakket løg
  • løgringe
  • Piccalilly senneps pickles
  • evt. purløg
  • groft salt og peber

Kødet smøres ud på brødet, og drysses med salt og peber.
Steges på en pande 7 min på kødsiden, derefter 3 min på brødsiden.

Æggeblommerne kommes i små æggebægere, en i hver.
Bøfferne serveres med tilbehøret i små skåle.

Pickles.png

<google>DANSK</google>