[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Italiensk citronsorbet: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Desserter}} | ||
<keywords content="Dessert Madopskrifter Italiensk" /> | <keywords content="Dessert Madopskrifter Italiensk" /> | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== |
Latest revision as of 14:27, 4 December 2016
<keywords content="Dessert Madopskrifter Italiensk" />
Ingredienser
- 1 L vand
- 300 g sukker
- 4 citroner
Fremgangsmåde
Opløs 300 g sukker i 3 dl kogende vand.
Kom 7 dl koldt vand i.
Kom saften fra de 3 af citronerne i, den fjerde citron skæres i små bidder med skræl (ca. 2-3 mm på hver led), og kommes i.
Rør ofte i isen, mens den fryser.
<google>DANSK</google>