På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Grøn bønnesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Salater}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts
* 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts
Line 10: Line 10:
* 1 tsk sukker
* 1 tsk sukker
* 1 tsk (med top) sennep
* 1 tsk (med top) sennep
* 2 fed hvidløg
* 2 fed presset hvidløg


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens.
Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens.


Tag en stor gryde, og kom 2-3cm vand i bunden.<br>
Tag en stor gryde, og kom 2-3 cm vand i bunden.<br>
Bring vandet i kog.<br>
Bring vandet i kog.<br>
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt.
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt.

Latest revision as of 14:45, 4 December 2016

Ingredienser

  • 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts
  • 1 løg
Dressing
  • 2/3 dl olie
  • 1/3 dl hvid balsamico eddike eller 1/4 dl hvidvins eddike
  • 1 tsk salt
  • 2 knivsids peber
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk (med top) sennep
  • 2 fed presset hvidløg

Fremgangsmåde

Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens.

Tag en stor gryde, og kom 2-3 cm vand i bunden.
Bring vandet i kog.
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt. Læg låg på, og lad bønnerne koge i dampen i 5 min.

Imens bønnerne koger pilles løget, og hakkes fint med en kniv.

Fordel bønnerne i et fladt fad, og drys de hakkede løg over.
Mens bønnerne stadig er varme, hældes dressingen over.
Lad bønnesalaten hvile i køleskabet til den er helt kold.

<google>DANSK</google>