På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Grøn bønnesalat: Difference between revisions
No edit summary |
|||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Salater}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts | * 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts | ||
Line 15: | Line 15: | ||
Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens. | Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens. | ||
Tag en stor gryde, og kom 2- | Tag en stor gryde, og kom 2-3 cm vand i bunden.<br> | ||
Bring vandet i kog.<br> | Bring vandet i kog.<br> | ||
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt. | Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt. |
Latest revision as of 14:45, 4 December 2016
Ingredienser
- 600 g frosne grønne bønner - Haricots Verts
- 1 løg
Dressing
- 2/3 dl olie
- 1/3 dl hvid balsamico eddike eller 1/4 dl hvidvins eddike
- 1 tsk salt
- 2 knivsids peber
- 1 tsk sukker
- 1 tsk (med top) sennep
- 2 fed presset hvidløg
Fremgangsmåde
Lav dressingen først, kom det hele i en melryster og ryst kraftigt til dressingen har en halvtyk uklar konsistens.
Tag en stor gryde, og kom 2-3 cm vand i bunden.
Bring vandet i kog.
Når vandet koger hældes posen med bønner i, og der drysses med 1-2 tsk salt.
Læg låg på, og lad bønnerne koge i dampen i 5 min.
Imens bønnerne koger pilles løget, og hakkes fint med en kniv.
Fordel bønnerne i et fladt fad, og drys de hakkede løg over.
Mens bønnerne stadig er varme, hældes dressingen over.
Lad bønnesalaten hvile i køleskabet til den er helt kold.
<google>DANSK</google>