Hjemmelavet hønsesalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ===Ingredienser=== * 300 g stegt kyllingefilet i strimler (kan købes førdigt i Aldi) * 140 g mayonnaise * 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ …') |
No edit summary |
||
(6 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Frokostretter}} | ||
===Ingredienser=== | [http://www.example.com link title]===Ingredienser=== | ||
* 300 g stegt kyllingefilet i strimler | * 300 g stegt kyllingefilet i strimler | ||
* 140 g mayonnaise | * 140 g mayonnaise | ||
* 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas) | * 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas) | ||
* 100 g stegte champignon | * 100 g stegte champignon | ||
* ½ tsk karry | |||
* ½ tsk dijon sennep | |||
* salt | * salt | ||
* groft peber | * groft peber | ||
Evt pynt: | |||
* 4 tynde skiver bacon skåret i 1,5 cm stykker og stegt | |||
* karse | |||
===Fremgangsmåde=== | ===Fremgangsmåde=== | ||
Line 13: | Line 19: | ||
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.<br> | Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.<br> | ||
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br> | Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.<br> | ||
Pynt evt. med ristedt bacon og karse.<br> | |||
Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 14:58, 4 December 2016
link title===Ingredienser===
- 300 g stegt kyllingefilet i strimler
- 140 g mayonnaise
- 100 g asparges fra glas (drænet vægt - det er ca. ½ glas)
- 100 g stegte champignon
- ½ tsk karry
- ½ tsk dijon sennep
- salt
- groft peber
Evt pynt:
- 4 tynde skiver bacon skåret i 1,5 cm stykker og stegt
- karse
Fremgangsmåde
Kom kyllingen ud på et skærebræt, og hak det groft med en stor kniv.
Hak de stegte champignon med en kniv, og skær aspargsene i ca. 1 cm lange stykker.
Bland kylling, champignon og mayonaise godt sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Til sidst vendes aspargsene forsigtigt i.
Pynt evt. med ristedt bacon og karse.
Varier evt. med 1 tsk dijon sennep, frisk esdragon eller timian, forårsløg eller fintsnittet blegselleri.
<google>DANSK</google>