[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Supper}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 750g løg | * 750g løg |
Latest revision as of 15:04, 4 December 2016
Ingredienser
- 750g løg
- 4 fed hvidløg
- 75g margarine
- 2 tsk. salt
- 1 l. bouillon
- 3 dl. hvidvin
- 2½ spsk. karry
- 1 spsk. karry
- brødskiver
- revet parmesanost (andet kan også bruges, evt. en blanding)
Fremgangsmåde
Løgene pilles og skæres i tynde skiver, der ristes gyldne og klare i margarinen.
Tilsæt nu karry, bouillon, hvidløg, paprika og hvidvin.
Suppen småkoger 20-30 min.
Smag suppen til.
Kom suppen i portions skåle.
Læg en skive brød øverst i hver skål.
Drys revet ost på brødskiverne og gratiner suppen i ovnen ved 250º i ca. 15 min.
Når skålene tages ud af ovnen sættes de på hver sin tallerken og serveres rygende varme.
<google>DANSK</google>