[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Karrykylling: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
(2 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1 kylling | * 1 kylling | ||
Line 12: | Line 12: | ||
* 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter) | * 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter) | ||
* ½ l grøntsagsbouilon | * ½ l grøntsagsbouilon | ||
* 1 1/2 dl creme | * 1 1/2 dl creme fraiche | ||
* Salt og peber | * Salt og peber | ||
Line 22: | Line 22: | ||
Lad det simre i en times tid.<br> | Lad det simre i en times tid.<br> | ||
Smag til med salt og peber.<br> | Smag til med salt og peber.<br> | ||
Serveres med ris.<br> | Serveres med ris.<br> | ||
Latest revision as of 03:43, 23 December 2016
Ingredienser
- 1 kylling
- 50 gram smør
- 1 spsk olie
- 2 d hakket løg
- 1 dåse fl. tomater
- 8 tsk karry
- 2 laurbærblade
- 1/4 tsk nelliker
- Citronsaft
- 1/2 tsk koriander (hvis de er hele stødes de i en morter)
- ½ l grøntsagsbouilon
- 1 1/2 dl creme fraiche
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Del kyllingen i stykker, og brun det i smør og olie.
Tag kyllingekødet op.
Svits løgene i fedtstoffet, kom karryen i det sidste minut.
Kom kyllingen, resten af ingredienserne og lidt salt i gryden.
Lad det simre i en times tid.
Smag til med salt og peber.
Serveres med ris.
<google>DANSK</google>