På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Ragù alla bolognese: Difference between revisions
No edit summary |
|||
(2 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
Line 18: | Line 18: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Hak løg, bladselleri og gulerødder meget fint.<br> | Hak løg, bladselleri og gulerødder meget fint.<br> | ||
Svits løg, | Svits løg, bladselleri og gulerod olivenolie.<br> | ||
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.<br> | Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.<br> | ||
Tilsæt hakket oksekød, og vend det hele tiden, til kødet har taget farve.<br> | Tilsæt hakket oksekød, og vend det hele tiden, til kødet har taget farve.<br> | ||
Hak rosmarin (uden stilke) og hvidløg, og rør det i gryden. | Hak rosmarin (uden stilke) og hvidløg, og rør det i gryden. | ||
Tilsæt rødvin.<br> | Tilsæt rødvin.<br> | ||
Lad vinen koge ind og tilsæt sukker og | Lad vinen koge ind og tilsæt sukker, sødmælk, salt og peber.<br> | ||
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.<br> | Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.<br> | ||
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.<br> | Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.<br> | ||
Smag til med salt og peber.<br> | Smag til med salt og peber.<br> | ||
Serveres med spaghetti eller pasta, og revet parmesanost. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 03:54, 23 December 2016
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 2 løg
- 6 stængler bladselleri
- 2 gulerødder
- olivenolie
- 2 store dåser dobbelt tomatkoncentrat
- 2 friske kviste rosmarin
- 3 fed hvidløg
- 2 dl rødvin
- 2 dl sødmælk
- 1 spsk sukker
- 2 tsk salt
- 1 tsk peber
Fremgangsmåde
Hak løg, bladselleri og gulerødder meget fint.
Svits løg, bladselleri og gulerod olivenolie.
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.
Tilsæt hakket oksekød, og vend det hele tiden, til kødet har taget farve.
Hak rosmarin (uden stilke) og hvidløg, og rør det i gryden.
Tilsæt rødvin.
Lad vinen koge ind og tilsæt sukker, sødmælk, salt og peber.
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.
Smag til med salt og peber.
Serveres med spaghetti eller pasta, og revet parmesanost.
<google>DANSK</google>