[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Afrikansk Kødtimbale: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}}(4 pers.) | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 50 g margarine | * 50 g margarine |
Latest revision as of 04:01, 23 December 2016
(4 pers.)
Ingredienser
- 50 g margarine
- 2 store løg
- 1 tyk skive franskbrød uden skorpe
- 2½ dl. mælk
- ½ kg hakket okse/fårekød
- 1 spsk karry
- 1 spsk salt
- 3 spsk citronsaft
- 3 spsk stærk mangochutney
- 25 g hakkede, smuttede mandler
- 20 udblødte abrikoser
- 3 æg
- Laurbærblade
Fremgangsmåde
Franskbrødet skæres fri fra skorpen, og i små tern, derefter udblødes det i mælken.
Udblødt franskbrød, løg, kød, karry, salt, citron, chutney, nogle mandler, nogle abrikoser og 1 æg, røres sammen i en gryde, simrer i ca. 15 min.
Blandingen hældes i et ovnfast fad.
2 æg + resten af mælken røres sammen og hældes over.
Laurbærblade stikkes i.
Bages ca. 1 time i ovnen på 200º ikke varmluft.
Serveres med ovnstegte kartofler og en god salat.