[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Aïoli: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Tilbehør}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 6 hvidløgsfed | * 6 hvidløgsfed | ||
* | * 5 spsk rasp | ||
* 2 æggeblommer | * 2 æggeblommer | ||
* ¼ liter olivenolie | * ¼ liter olivenolie |
Latest revision as of 18:29, 2 February 2017
Ingredienser
- 6 hvidløgsfed
- 5 spsk rasp
- 2 æggeblommer
- ¼ liter olivenolie
- saft fra 1-2 citroner
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Hvidløgsfeddene skrælles, hakkes fint og kommes i en skål.
Raspen fugtes med varmt vand og kommes over hvidløgene.
Æggeblommerne kommes i.
Saucen røres med en el mikser mens olien langsomt hældes over i en tynd stråle.
Aïoli'en smages til med rigeligt citronsaft, salt og hvid peber.
Konsistensen skal være som en lind grød, hvis den er lidt for skilt, kan man blende den lidt med en stavblender til sidst.
Køl Aïoli'en af i køleskab inden den serveres.
<google>DANSK</google>