Coleslaw: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>') |
No edit summary |
||
(12 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Tilbehør}} | ||
(Rigeligt til 8 store sandwich boller med [[Pulled pork|Pulled Pork]]) | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 1 lille hvidkålshoved | |||
* 4-6 gulerødder | |||
=====Marinade===== | |||
* 1 spsk dijonsennep | |||
* 1 spsk honning | |||
* 1 dl æblecidereddike | |||
* 3 tsk sellerisalt | |||
* 2 spsk sukker | |||
* 1 tsk stødt spidskommen | |||
* ½ tsk groft peber | |||
=====Dressing===== | |||
* 2 dl creme fraiche 18% | |||
* 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise | |||
* 1 spsk dijon sennep | |||
* 3 spsk honning | |||
* 1 spsk sukker | |||
* 2 tsk salt | |||
* ½ tsk peber | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Kom ingredienserne til marinaden i en melryster, og ryst det godt sammen.<br> | |||
Snit hvidkålen fint.<br> | |||
Riv gulerødderne på rivejernet.<br> | |||
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.<br> | |||
Hæld marinaden over og bind knude på posen, så der stadig er luft i.<br> | |||
Ryst posen så det bliver godt fordelt.<br> | |||
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, ryst posen en gang imellem.<br> | |||
Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.<br> | |||
Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.<br> | |||
Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.<br> | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 18:30, 2 February 2017
(Rigeligt til 8 store sandwich boller med Pulled Pork)
Ingredienser
- 1 lille hvidkålshoved
- 4-6 gulerødder
Marinade
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk honning
- 1 dl æblecidereddike
- 3 tsk sellerisalt
- 2 spsk sukker
- 1 tsk stødt spidskommen
- ½ tsk groft peber
Dressing
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
- 1 spsk dijon sennep
- 3 spsk honning
- 1 spsk sukker
- 2 tsk salt
- ½ tsk peber
Fremgangsmåde
Kom ingredienserne til marinaden i en melryster, og ryst det godt sammen.
Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Hæld marinaden over og bind knude på posen, så der stadig er luft i.
Ryst posen så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, ryst posen en gang imellem.
Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.
Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>