Kaperssauce: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ===Ingredienser=== * 4 dl hønsebouillon * 1/4 fløde * 6 spsk kapers * 2 spsk dijon sennep * peber * maizena mel til jævning ===Fremgangsmåde=== Opløs suppete…')
 
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Saucer}}
===Ingredienser===
===Ingredienser===
* 4 dl hønsebouillon
* 4 dl hønsebouillon

Latest revision as of 19:31, 2 February 2017

Ingredienser

  • 4 dl hønsebouillon
  • 1/4 fløde
  • 6 spsk kapers
  • 2 spsk dijon sennep
  • peber
  • maizena mel til jævning

Fremgangsmåde

Opløs suppeterningerne i kogende vand i en kasserolle.
Tilsæt fløde, kapers og dijon sennep, og lad det simre forsigtigt.
Ryst maizena med lidt vand i en meljævner, og jævn til saucen får en tyk og cremet consistens.
Varm saucen igennem, og smag evt. til med lidt peber.

<google>DANSK</google>

id=siteTree