Pesto: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 50 blade frisk basilikum * 20 g pinjekerner * 2-3 fed hvidløg * 1/2 dl olie (prøv med mindre) * ½ tsk salt * 25-50 g revet parmesanost =…') |
No edit summary |
||
(3 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Tilbehør}} | ||
[[File:Pesto.jpg|right]] | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 50 blade frisk basilikum | * 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula | ||
* 20 g pinjekerner | * 20 g pinjekerner (ikke mere) | ||
* 2 | * 1-2 fed hvidløg (2 er meget, men godt hvis den skal på pizza) | ||
* 1/2 dl olie | * ca 1/2 dl olie | ||
* ½ tsk salt | * ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter, kan undværes) | ||
* 25-50 g revet parmesanost | * 25-50 g revet parmesanost | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Pinjekerne ristes på en pande<br> | Pinjekerne ristes på en pande<br> | ||
Kom ristede pinjekærner, basilikum blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.<br> | Kom ristede pinjekærner, basilikum/rucula blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.<br> | ||
Bland frisk revet parmesanost i med en ske.<br> | Bland frisk revet parmesanost i med en ske.<br> | ||
Latest revision as of 07:11, 5 February 2017
Ingredienser
- 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
- 20 g pinjekerner (ikke mere)
- 1-2 fed hvidløg (2 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
- ca 1/2 dl olie
- ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter, kan undværes)
- 25-50 g revet parmesanost
Fremgangsmåde
Pinjekerne ristes på en pande
Kom ristede pinjekærner, basilikum/rucula blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.
Bland frisk revet parmesanost i med en ske.
<google>DANSK</google>