[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pesto: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
(One intermediate revision by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Tilbehør}} | ||
[[File:Pesto.jpg|right]] | [[File:Pesto.jpg|right]] | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula | * 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula | ||
* 20 g pinjekerner | * 20 g pinjekerner (ikke mere) | ||
* 1- | * 1-2 fed hvidløg (2 er meget, men godt hvis den skal på pizza) | ||
* ca 1/2 dl olie | * ca 1/2 dl olie | ||
* ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter) | * ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter, kan undværes) | ||
* 25-50 g revet parmesanost | * 25-50 g revet parmesanost | ||
Latest revision as of 07:11, 5 February 2017
Ingredienser
- 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
- 20 g pinjekerner (ikke mere)
- 1-2 fed hvidløg (2 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
- ca 1/2 dl olie
- ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter, kan undværes)
- 25-50 g revet parmesanost
Fremgangsmåde
Pinjekerne ristes på en pande
Kom ristede pinjekærner, basilikum/rucula blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.
Bland frisk revet parmesanost i med en ske.
<google>DANSK</google>