På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Pesto: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Tilbehør}}
[[File:Pesto.jpg|right]]
[[File:Pesto.jpg|right]]
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
* 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
* 20 g pinjekerner
* 20 g pinjekerner (ikke mere)
* 1-3 fed hvidløg (3 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
* 1-2 fed hvidløg (2 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
* ca 1/2 dl olie
* ca 1/2 dl olie
* ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter)
* ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter, kan undværes)
* 25-50 g revet parmesanost
* 25-50 g revet parmesanost



Latest revision as of 07:11, 5 February 2017

Pesto.jpg

Ingredienser

  • 50 blade frisk basilikum eller en håndfuld rucula
  • 20 g pinjekerner (ikke mere)
  • 1-2 fed hvidløg (2 er meget, men godt hvis den skal på pizza)
  • ca 1/2 dl olie
  • ca ½ tsk salt (ikke for meget, osten salter, kan undværes)
  • 25-50 g revet parmesanost

Fremgangsmåde

Pinjekerne ristes på en pande
Kom ristede pinjekærner, basilikum/rucula blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.
Bland frisk revet parmesanost i med en ske.


Pesto - Wikipedia

<google>DANSK</google>