Rosenkålssalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "{{Opskrifter}} Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min<br> Rigtig god :D ====Ingredienser==== * 400g rosenkål * 1 mellemstort løg * 1 spsk rørsukker * 2 spsk olivenoli...") |
No edit summary |
||
(2 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Salater}} | ||
Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min<br> | Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min<br> | ||
Rigtig god :D | Rigtig god :D | ||
Line 10: | Line 10: | ||
* salt | * salt | ||
* groft peber | * groft peber | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner. | Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.<br> | ||
Ryst det godt sammen. | Ryst det godt sammen.<br> | ||
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med. | Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.<br> | ||
Snit løget i så små tern som muligt. | Snit løget i så små tern som muligt.<br> | ||
Kom rosenkål og løg i en skål. | Kom rosenkål og løg i en skål.<br> | ||
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt. | Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.<br> | ||
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem. | Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 07:26, 5 February 2017
Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min
Rigtig god :D
Ingredienser
- 400g rosenkål
- 1 mellemstort løg
- 1 spsk rørsukker
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk vineddike
- salt
- groft peber
Fremgangsmåde
Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.
Ryst det godt sammen.
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.
Snit løget i så små tern som muligt.
Kom rosenkål og løg i en skål.
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem.
<google>DANSK</google>