[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Rosenkålssalat: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with "{{Opskrifter}} Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min<br> Rigtig god :D ====Ingredienser==== * 400g rosenkål * 1 mellemstort løg * 1 spsk rørsukker * 2 spsk olivenoli...") |
No edit summary |
||
(2 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Salater}} | ||
Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min<br> | Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min<br> | ||
Rigtig god :D | Rigtig god :D | ||
Line 10: | Line 10: | ||
* salt | * salt | ||
* groft peber | * groft peber | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner. | Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.<br> | ||
Ryst det godt sammen. | Ryst det godt sammen.<br> | ||
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med. | Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.<br> | ||
Snit løget i så små tern som muligt. | Snit løget i så små tern som muligt.<br> | ||
Kom rosenkål og løg i en skål. | Kom rosenkål og løg i en skål.<br> | ||
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt. | Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.<br> | ||
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem. | Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 07:26, 5 February 2017
Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min
Rigtig god :D
Ingredienser
- 400g rosenkål
- 1 mellemstort løg
- 1 spsk rørsukker
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk vineddike
- salt
- groft peber
Fremgangsmåde
Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.
Ryst det godt sammen.
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.
Snit løget i så små tern som muligt.
Kom rosenkål og løg i en skål.
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem.
<google>DANSK</google>