På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Romsås: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Tilbehør}}
Romsås er en svensk kold sauce med rogn (på svensk rom) og cremefraiche.<br>
Romsås er en svensk kold sauce med rogn (på svensk rom) og cremefraiche.<br>
Den kan serveres til kold røget laks, stegt laks eller anden fisk.<br>
Den kan serveres til kold røget laks, stegt laks eller anden fisk.<br>


====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 400 g cremefraiche
* 400 g cremefraiche 18%
* 75 g mayonnaise
* 75 g mayonnaise
* 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar)
* 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar)
Line 15: Line 15:
Bland alle ingredienserne sammen.
Bland alle ingredienserne sammen.


[[File:Røget laks med romsås.jpg]]
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 07:26, 5 February 2017

Romsås er en svensk kold sauce med rogn (på svensk rom) og cremefraiche.
Den kan serveres til kold røget laks, stegt laks eller anden fisk.

Ingredienser

  • 400 g cremefraiche 18%
  • 75 g mayonnaise
  • 75 g (ca 4 spsk) rød stenbiderrogn (kaviar)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk citronpeber
  • et lille finthakket rødløg
  • dild eller frisk klippet purløg

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen.

Røget laks med romsås.jpg <google>DANSK</google>

id=siteTree