Tzatziki - Τζατζίκι: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 1 kg græsk yoghurt * 3 agurker * 4 fed hvidløg * 3 tsk salt ====Fremgangsmåde==== Riv agurkerne og kom dem i en sigte så væden kan lø…')
 
No edit summary
 
(2 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Salater}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 kg græsk yoghurt
* 1 kg græsk yoghurt
Line 9: Line 9:
Riv agurkerne og kom dem i en sigte så væden kan løbe fra.<br>
Riv agurkerne og kom dem i en sigte så væden kan løbe fra.<br>
Pres så meget af væden ud af agurkerne som det er muligt.<br>
Pres så meget af væden ud af agurkerne som det er muligt.<br>
Kom den revne agurk, youghurt, presset hvidløg og salt i en skål.
Kom den revne agurk, youghurt, presset hvidløg og salt i en skål.<br>
Sæt tzatziki'en i køleskabet og lad den trække en times inden den serveres.<br>
Sæt tzatziki'en i køleskabet, og lad den trække en times inden den serveres.<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 07:29, 5 February 2017

Ingredienser

  • 1 kg græsk yoghurt
  • 3 agurker
  • 4 fed hvidløg
  • 3 tsk salt

Fremgangsmåde

Riv agurkerne og kom dem i en sigte så væden kan løbe fra.
Pres så meget af væden ud af agurkerne som det er muligt.
Kom den revne agurk, youghurt, presset hvidløg og salt i en skål.
Sæt tzatziki'en i køleskabet, og lad den trække en times inden den serveres.

<google>DANSK</google>

id=siteTree