På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Fyldte æg med ansjos: Difference between revisions
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Snacks}} | {{Snacks}} | ||
==Fyldte æg med ansjos== | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 2 æg | * 2 æg |
Revision as of 16:27, 10 April 2017
Fyldte æg med ansjos
Ingredienser
- 2 æg
- 1 ansjos (dvs to fileter)
- 1 tsk kapers
- 1 tsk sennep
- 1 tsk finthakket løg
- 3 tsk piskefløde
Fremgangsmåde
Kog æggene i 8 minutter, pil og halver dem.
Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep.
Konsistensen justeres med en smule piskefløde.
Fyld blandingen i hviderne, og pynte med en kapers og servere.
Hårdkogte æg med grøn sauce
En velsmagende, attraktiv måde at servere hårdkogte æg, hvis æggeblommer, efter kogning, blandes med en pikant grøn sauce.
Ingredienser
- 6 store æg
- 2 spsk jomfru oliven oile
- ½ spsk hakkede kapers
- 1 spsk hakket persille
- 3 ansjoser (dvs 6 fileter)
- ¼ tsk presset eller finthakket garlic
- ¼ tsk Dijonsennep
- lidt finthakket rød peberfrugt
- lidt salt
Fremgangsmåde
Kom æggene i koldt vand, og bring dem i kog.
Kog æggene i 10 minutter, og lad dem køle af under rindende koldt vand.
Pil og halver dem på langs.
Pil forsigtigt blommerne ud med en teske, og kom dem i en skål.
Kom blommerne, olivenolie, kapers, persille, ansjoser, hvidløg, sennep, og en lille knivspids salt i en skål og, mas det sammen med en gaffel, til en cremet, ensartet blanding. (Hvis laver en stor mængde , kan du blande det i en foodprocessor.)
Blandingen deles 12 lige store portioner og fyldes ind i hulrummet på de tomme æggehvider.
Pynt med terninger af den hakkede rød peber.
<google>DANSK</google>